Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Norges nasjonalretter

en matglad reise i vårt eget land

Boken er et omfattende verk som tar for seg lokale norske mattradisjoner og oppskrifter fra det ganske land. Boken er rikt illustrert med fantastiske bilder. En nytelse, selv før maten er ferdig servert. Les mer

355,-

390,- Spar: 35,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Boken er et omfattende verk som tar for seg lokale norske mattradisjoner og oppskrifter fra det ganske land. Boken er rikt illustrert med fantastiske bilder. En nytelse, selv før maten er ferdig servert. Forfatter er Arne Brimi og Ardis Kaspersen. De har produsert dette mesterverk med mer enn 1100 retter, i samarbeid med 6 andre mesterkokker. Boken er på totalt 352 sider. LES HVA DAGBLADET SKREV:
«Dagbladets hederspris går til AS Joh. Nordahls Trykkeri og boka Norges Nasjonalretter . for spennende billedbruk, frisk og fin layout, perfekt reproarbeid og nydelig trykk. Innbindingen og ferdiggjøring kan knapt bli bedre.»

Medlemsvurdering:
Denne boken kommer jeg til å bruke mye! Virkelig en av de beste kokebøkene jeg har kjøpt.

Marit

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Norsk fakta forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
352
ISBN
9788278880227
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1999
Format
29 x 22 cm
Serie
Nasjonalretter

Kunders vurdering

M
Marit – 17.03.2016

– Denne boken kommer jeg til å bruke mye! Virkelig en av de beste kokebøkene jeg har kjøpt.

B
BackPacker – 26.07.2005

– Dette er en av de mest informative og peneste kokebøkerne jeg noensinne har sett. Boken er enorm i omfang, 350 sider i a4-format pent innbundet i en kraftig perm. Boken har flotte farger, flotte illustrasjoner og er bygd opp på en fin måte. Oppbygningen er nemlig slik at oppskriftene deles inn i 7-8 grupper, sju deler som hver representerer en del av norge og hvert av våre 19 fylker er plassert inn under den aktuelle regionen. På denne måten kan du på en enkel måte lete deg frem til oppskrifter fra nordland for eksempel. Den siste delen er Brimis egne oppskrifter. Hver av de sju landsdelene blir også fyldig presentert med tanke på kultur og historie. Jeg synes dette er en kjempebok, og har funnet frem endel oppskrifter jeg ikke ville byttet i gull! Variasjonen er meget bra også, her er alt fra de enkleste supper til de mer avanserte middager til kaker, desserter, lefser, rømme, ost osv.
Jeg er utrolig fornøyd med denne her selv om prisen er noe stiv...

R
Ragnhild – 30.10.2004

– At vi i norges land har et slikt spennende og innholdsrikt kjøkken viste jeg nesten ikke før jeg fikk se denne boken. Desverre er den ganske dyr, men den er absolutt verdt pengene! For tidene er det så utrolig populært med sushi, taco og andre smakfulle ting fra utlandet. Dette er vel og bra, jeg er absolutt for nye smaker, men vi kan jo finnne mange her hjemme! Norge har ikke bare smalahove, rakfisk og gammelost ! Fårikålen, vafflene og bløtkaka er selvfølgelig med, men jøss så mye annet vi har å by på ! Til jul skal i alle fall min franske ( og mat glade) ektemann få denne boken i gave ! Norge er et land rikt på spennende råvarer, smaker og oppskrifter, det gjelder bare å finne dem! Denne boken er et funn og burde finnes i alle kjøkken! Ekstra spennende er det at boken er delt opp i landsdelene. Nord og sør har mye forskjellig å by på ! Eneste jeg reagerte på er at Oslo har eget kapittel! Finnmark for eksempel har absolutt mer å by på mener nå jeg!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norges nasjonalretter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Naturleg
249,-

Naturleg

Margit Dale
Innbundet 
249,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv