Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Omakase

japansk gourmet på 1-2-3

Japan har et av verdens sunneste og beste kjøkken. Det er også et av de enkleste å beherske, noe som er grunnen til at stadig flere får øynene opp for de mange eksepsjonelle rettene fra Østen. Fersk wasabi og japanske sauser selges i stadig flere norske matbutikker. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Japan har et av verdens sunneste og beste kjøkken. Det er også et av de enkleste å beherske, noe som er grunnen til at stadig flere får øynene opp for de mange eksepsjonelle rettene fra Østen. Fersk wasabi og japanske sauser selges i stadig flere norske matbutikker. Råvaretilgangen i Japan og i Norge er dessuten ganske lik, alt ligger derfor til rette for at japansk mat kan være et fullgodt hverdagsalternativ her hjemme.

Vladimir Pak driver Michelin-restauranten Omakase by Vladimir Pak. Han er i tillegg verdensmester i sushi og goodwill-ambassadør for formidling av japansk mat. I denne boken har han samlet en rekke enkle og inspirerende oppskrifter som vil gjøre det lett å briljere på kjøkkenet og imponere gjestene.

Pak lærer oss å lage sushi og maki. Han bruker tradisjonelle ingredienser i oppskriftene på sprøstekt kylling (karaage) og panerte svinekoteletter (tonkatsu). Men han leker seg også med råvarer som elg, reinsdyr og hval. Og selvfølgelig får vi en grundig innføring i hvordan man tilbereder ris, den kanskje viktigste komponenten i det japanske kjøkkenet.

Fotografiene er tatt av Haakon Hoseth.

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
190
ISBN
9788243014411
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
27 x 22 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Omakase:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

11 %

Maren Uthaug
Innbundet 
375,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv