Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Reisene som endret våre matvaner

Hvor ofte lurer du på hvor de ulike matvarene du legger i handlekurven din, kommer fra? En stor del av de matvarene vi spiser, har sin opprinnelse et helt annet sted i verden. Men hvordan har de funnet veien til oss, og hvilken spennende reise har de gjort?
Både vikinger og korsfarere har bidratt til import av mat til vårt land. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 364,-
Hvor ofte lurer du på hvor de ulike matvarene du legger i handlekurven din, kommer fra? En stor del av de matvarene vi spiser, har sin opprinnelse et helt annet sted i verden. Men hvordan har de funnet veien til oss, og hvilken spennende reise har de gjort?
Både vikinger og korsfarere har bidratt til import av mat til vårt land. Men de aller fleste av de matvarene som havner på våre tallerkener, har nok hatt en betydelig lengre, mer utfordrende og kompleks reise, og det er nettopp denne reisen boken inviterer deg med på.
Boken er krydret med anekdoter og fargerike historier. Den kulinariske opplevelsen er ivaretatt gjennom utvalgte oppskrifter som setter hver enkelt råvare i sentrum.
Wenche Frølich er professor i mat- og ernæringsvitenskap. Hun er utdannet biokjemiker fra Universitetet i Oslo og innen matvarekjemi fra Lunds universitet i Sverige. Hun har skrevet flere bøker om mat og helse, spesielt om korn, mel og brød.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
253
ISBN
9788245038071
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
22 x 15 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Reisene som endret våre matvaner:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ut

Mikkel Soya Bølstad
Innbundet 
336,- 369,-
 

Fuglefryd

Anne Havåg Holter-Hovind
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv