– En fellesnevner for italiensk mat er ofte at den bruker lang til i tilberedningsfasen, noe ikka alle av oss har tid og tålmodighet til i en stressende hverdag. Med det sagt, italiensk mat er også noe av det mest spennende, smakfulle, sunne, fargerike og næringsrike man kan spise, så derfor er dette en bok for oss alle! "River Cafe Cookbook" er en moderne kokebok, med stilig design, vakre bilder og oppskrifter som kan få hungeren til å rive i både mage og sinn! Italiensk mat er mer enn pasta og pizza, selv om de to selvsagt er en viktig og ikke minst smaksrik del av den italienske matkultur! Denne boken har løsninger, tips og forslag til hvordan man kan lage raske og gode retter, og jeg kan mer enn enkelt anbefale den til deg!
River Cafe Cook Book Easy
«recipes that are quick, simple but still glamorous and delicious...it is foolproof»
Daily Telegraph
With River Cafe Cook Book Easy Rose Gray and Ruth Rogers pioneered a new approach to cooking and eating. Knowing that people lead busy and demanding lives, they made their innovative Italian recipes even more accessible to those who love good food but have little time to prepare it.
Les merWith River Cafe Cook Book Easy Rose Gray and Ruth Rogers pioneered a new approach to cooking and eating. Knowing that people lead busy and demanding lives, they made their innovative Italian recipes even more accessible to those who love good food but have little time to prepare it. Recognising that the key to quick cooking is often in the ease of buying the ingredients, the easy recipes highlight the fresh produce you will need to shop for as well as the ingredients that are store cupboard essentials. Rose and Ruth then take you through simplified steps to cook great Italian dishes that are bursting with flavour and style.
To complement this new concept, the cookbook has a fresh, dynamic design and superb photographs that will delight both new and established fans. Like River Cafe 'graduates' - most famously Jamie Oliver - you can learn the secrets of cooking fabulous Italian food, but now it's even easier.
Medlemsvurdering:
En fellesnevner for italiensk mat er ofte at den bruker lang til i tilberedningsfasen, noe ikka alle av oss har tid og tålmodighet til i en stressende hverdag. Med det sagt, italiensk mat er også noe av det mest spennende, smakfulle, sunne, fargerike og næringsrike man kan spise, så derfor er dette en bok for oss alle! "River Cafe Cookbook" er en moderne kokebok, med stilig design, vakre bilder og oppskrifter som kan få hungeren til å rive i både mage og sinn! Italiensk mat er mer enn pasta og pizza, selv om de to selvsagt er en viktig og ikke minst smaksrik del av den italienske matkultur! Denne boken har løsninger, tips og forslag til hvordan man kan lage raske og gode retter, og jeg kan mer enn enkelt anbefale den til deg!TJM
Detaljer
- Forlag
- Ebury Press
- Innbinding
- Paperback
- Språk
- Engelsk
- Sider
- 272
- ISBN
- 9780091925321
- Utgivelsesår
- 2008
- Format
- 25 x 19 cm
Om forfatteren
Anmeldelser
«recipes that are quick, simple but still glamorous and delicious...it is foolproof»
Daily Telegraph
«It's silver! It's easy! Are your kitchen shelves gastro-glam enough?»
Sunday Times Style
«With recipes so straightforward that even village idiots will have no problem rustling up a whole roast monkfish, spiced pigeon and polenta crumble, this is cooking made visually spectacular, astonishingly tasty and, it must be said, incredibly easy»
GQ
«River Cafe Cook Book defined a new era in the worship of food-as-lifestyle-accessory. That alone guarantees its place in history.»
Guardian
«Easy but not unsophisticated. Quick to make and utterly delicious.»
Sunday Telegraph
Kunders vurdering
Skriv en vurdering
– Bare tanken på den italienske landsbygda får meg til å ønske meg til det fantastisk vakre landet, verdenskjent for sin filosofi om livsnyting. Denne boken tar for seg kjente og kjære oppskrifter fra den italienske landsbygda, blant annet pasta tagliatelle og spaghetti carbonara, men ikke minst fylt til randen med oppskrifter på sauser, kjøtt og fisk, pizza, is og desserter, alt med en sjel skapt av italiensk mattradisjon. Denne boken er et funn av mange grunner, blant annet på grunn av en fin pris og ypperlig innhold! Mye av min favorittmat finnes i denne boka, da mat etter min mening skal være fylt med smak, duft, friskhet, farger og ekte, naturlige råvarer!