– Spennende bok!
Saritas indiske kjøkken
«Boka er bokstavelig talt så smakfullt satt sammen og på et så fargerikt vis - bildene er også til å spise opp - at det bare er å kaste seg over de forskjellige rettene.»
Nettavisen
Da foreldrene åpnet Mother India i Kristiansand, begynte lille Sarita i oppvasken. Senere begynte hun å jobbe ved grytene.
I dag eier hun den legendariske restauranten, i tillegg til å ha bygget opp ferdigmatmerket «Saritas» som blir solgt i norske dagligvarebutikker. Det er med andre ord få, om noen, som er bedre til å lage indisk mat for en norsk livsstil som Sarita.
Les mer
449,- Spar: 40,-
I dag eier hun den legendariske restauranten, i tillegg til å ha bygget opp ferdigmatmerket «Saritas» som blir solgt i norske dagligvarebutikker. Det er med andre ord få, om noen, som er bedre til å lage indisk mat for en norsk livsstil som Sarita.
I denne kokeboka tar hun oss med gjennom Indias delstater og gir oss oppskriftene på alle de beste rettene fra hele kontinentet: Her er alle de mest kjente rettene, og noen som fortsatt venter på å bli oppdaget. Det er fisk, kylling, kjøtt og grønnsaker. Chutneyer, nan og lassi. Fellesnevneren er at alle rettene er så enkle å lage at hennes egne voksne barn skal lære seg å lage mammas mat. Denne kokeboka er så enkel at den kan brukes på hverdager, og maten er så god at den kan serveres når det er fest.
Detaljer
- Forlag
- J.M. Stenersens forlag
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 231
- ISBN
- 9788272018114
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2023
- Originaltittel
- Saritas indiske kjøkken
- Format
- 27 x 22 cm
- Nr
- 8220026
Bla i boka
Anmeldelser
«Boka er bokstavelig talt så smakfullt satt sammen og på et så fargerikt vis - bildene er også til å spise opp - at det bare er å kaste seg over de forskjellige rettene.»
Nettavisen