Smak av krydder

oppskrifter og historier fra Det indiske hav

; Mette Randem (Illustratør)

«En vidunderlig kokebok»

, .
Smak av krydder tar deg med på en reise til elleve land langs Det indiske hav. Her beskrives krydderhandelens betydning i historien og for moderne matlaging med

17 reiseskildringer, 90 smaksrike oppskrifter og en oversikt over de viktigste krydderne. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Smak av krydder tar deg med på en reise til elleve land langs Det indiske hav. Her beskrives krydderhandelens betydning i historien og for moderne matlaging med

17 reiseskildringer, 90 smaksrike oppskrifter og en oversikt over de viktigste krydderne. Det er en fascinerende reise i andre matkulturer som oppfordrer deg til å bringe verden inn i ditt eget kjøkken.


Smak av krydder er et skattkammer av en bok: En reiseskildring, kulturhistorie og kokebok kombinert til en aromatisk curry. Velbekomme!


Boken har vunnet kokebøkenes svar på Oscar og er kåret til "Best in the World" under kategorien Best Foreign Cookery Book i den anerkjente Gourmand World Cookbook Awards.

Fakta

Anmeldelser

«En vidunderlig kokebok»

, .

«Andreas Viestad har smakt seg vei langs det indiske hav. Han er heldig, han har vært der, opplevd det autentiske og han har forsynt seg godt fra matfatet ... Han blander og krydrer med gode historier, som ved hjelp av fine bilder gjør flybilletten overflødig, eller kanskje gjør den til et sterkt ønske.»

, VG på søndag

«Når vi åpner denne boken strømmer det ut dufter, farger, beskrivelser, opplevelser og en ekte vilje til å lage det som er blitt høstens beste matreise så langt mellom to permer. Andreas Viestad la ut på en reise til 11 land rundt Det indiske hav i løpet av tre år og makter å gi oss mye lærdom både om mat og kulturer. Mette Randems deilige bilder fyller ut inntrykket av en komplett inspirerende kokebok.»

, VG

«Sterk bok om landene der pepper'n gror. ... Originalt tenkt, godt gjennomført og med fin bruksverdi for de litt viderekomne, og da særlig for hobbykokker ... Oppskriftene spenner vidt, og her er nok av overraskelser og opplysende ting underveis i lesningen, som når du uforvarende knuser et helt pepperkorn mellom tennene fra en gryte. Du får lesestoff til mange glass rødvin ved kjøkkenbenken.»

, Aftenposten

«Den vil garantert gi deg vann i munnen og få deg til å drømme deg bort til varmere strøk!»

Boknytt Mat og drikke

Innholdsfortegnelse


Smak av krydder tar deg med på en reise til elleve land langs Det indiske hav. Her beskrives krydderhandelens betydning i historien og for moderne matlaging med

17 reiseskildringer, 90 smaksrike oppskrifter og en oversikt over de viktigste krydderne. Det er en fascinerende reise i andre matkulturer som oppfordrer deg til å bringe verden inn i ditt eget kjøkken.

Smak av krydder er et skattkammer av en bok: En reiseskildring, kulturhistorie og kokebok kombinert til en aromatisk curry. Velbekomme!

Boken har vunnet kokebøkenes svar på Oscar og er kåret til Best in the World under kategorien Best Foreign Cookery Book i den anerkjente Gourmand World Cookbook Awards . Levert av © DnBB AS