Tapas fra Italia
I Venezia kalles det cicchetti, og her spises de gjerne med et glass vin eller en drink mellom de større måltidene, akkurat som i Spania. De fristende rettene av grønnsaker, fisk og kjøtt er enkle å lage og imponerende å servere. Du lærer å lage gratinerte blåskjell og kamskjell, osteretter, risotto, tomatsaus, pizza, kjøttgryter, stekt fisk, paier og terter, ja til og med drinker. Du kommer til å lage det om og om igjen. Fordi det smaker så godt og ser så godt ut.
Les mer499,- Spar: 45,-
I Venezia kalles det cicchetti, og her spises de gjerne med et glass vin eller en drink mellom de større måltidene, akkurat som i Spania. De fristende rettene av grønnsaker, fisk og kjøtt er enkle å lage og imponerende å servere. Du lærer å lage gratinerte blåskjell og kamskjell, osteretter, risotto, tomatsaus, pizza, kjøttgryter, stekt fisk, paier og terter, ja til og med drinker. Du kommer til å lage det om og om igjen. Fordi det smaker så godt og ser så godt ut.
Detaljer
- Forlag
- Gursli Berg
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 256
- ISBN
- 9788299928465
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2014
- Originaltittel
- Cicchetti : and other small italian dishes to share
- Format
- 25 x 20 cm
- Nr
- 8054584