Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Vidunderlig fransk

en samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter

Boka inneholder 112 oppskrifter, med en lett forståelig forklaring av fremgangsmåten for hver oppskrift. Hvert kapittel innleder med en kort innføring i tradisjonell bruk av ingredienser. Med register. Les mer

69,-
Innbundet
Utsolgt
Boka inneholder 112 oppskrifter, med en lett forståelig forklaring av fremgangsmåten for hver oppskrift. Hvert kapittel innleder med en kort innføring i tradisjonell bruk av ingredienser. Med register.

Medlemsvurdering:
Med denne boken kan du gjøre deg kjent med de mest populære rettene i det franske kjøkkenet fra nord til syd og øst til vest. Boken inneholder alle typer retter - fra snacks, forretter, supper og salater til hovedretter av kjøtt og fisk - og for ikke å glemme desserter. Hva med en meny bestående av klassikere som kyllingleverpaté, andebryst med fruktsaus og crêpes suzette? Dette er en flott bok enten du vil gjenoppleve matminner fra frankriketuren eller øve deg før den forestående reisen. Boken har innbydende og lekre bilder som virkelig gir deg vann i munn. Det eneste problemet er at man ikke vet hva man skal lage først.

PEGAZUZ

Detaljer

Forlag
Spektrum
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
240
ISBN
9788278225981
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
Everyday french
Format
21 x 17 cm
Serie
Vidunderlig mat

Kunders vurdering

P
PEGAZUZ – 02.03.2010

– Med denne boken kan du gjøre deg kjent med de mest populære rettene i det franske kjøkkenet fra nord til syd og øst til vest. Boken inneholder alle typer retter - fra snacks, forretter, supper og salater til hovedretter av kjøtt og fisk - og for ikke å glemme desserter. Hva med en meny bestående av klassikere som kyllingleverpaté, andebryst med fruktsaus og crêpes suzette? Dette er en flott bok enten du vil gjenoppleve matminner fra frankriketuren eller øve deg før den forestående reisen. Boken har innbydende og lekre bilder som virkelig gir deg vann i munn. Det eneste problemet er at man ikke vet hva man skal lage først.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vidunderlig fransk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Stoner

John Williams
Innbundet 
363,- 399,-

Barndom

Kristin von Hirsch
Innbundet 
318,- 349,-
 

Ni liv

Emelie Schepp
Innbundet 
332,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv