Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Akvariet fra A til Ø

Boka vil vokse sammen med akvarieinteressen og gir leseren mulighet til gradvis å prøve mer avansert oppdrett og uvanlige arter. Boka er i stort format og inneholder mer enn 700 fargebilder fordelt på 256 sider. Les mer

437,-

499,- Spar: 62,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Boka vil vokse sammen med akvarieinteressen og gir leseren mulighet til gradvis å prøve mer avansert oppdrett og uvanlige arter. Boka er i stort format og inneholder mer enn 700 fargebilder fordelt på 256 sider. Her presenteres forståelige skritt for skritt-fotografier og praktiske instruksjoner som gjøre det enkelt å planlegge, fylle og vedlikeholde både salt-, brakk og ferskvannsakvariet. AKVARIET FRA A TIL Ø spenner over vannbehandling, dekorasjon, planter, helse og over halve boka er viet de ulike fiskegruppene og oppdrett av disse. Hovedvekten er ferskvannsfisk, men også salt- og brakkvannsfisk er presentert i boka. Biolog og akvarist Tor Knudsen har oversatt boka og tilpasset den til norske akvarieforhold.

Medlemsvurdering:
Akvariet fra A til Ø er den ultimate boken for deg som skal begynne med akvarium. Den gir deg god og lettfattelig, men samtidig fyldig innledning om akvariehold, fisk, oppsett og generelt alt du trenger å vite for å starte opp. For deg som også er interessert i mer teknisk informasjon om pumper, vannkvalitet, filtre og lys er dette absolutt en bok for deg. Boken inneholder gode skisser, og tekniske forklaringer og bilder over alt du måtte ønske. Den inneholder også en stor mengde gode bilder av fisk og akvarier, samt en fyldig liste med forklaringer på ord du måtte støte på underveis. Den ultimate boken for deg som skal begynne med, eller allerede driver med akvarier. Stort bedre bok skal du lete lenge etter!

Egil

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Landbruksforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
256
ISBN
9788252928549
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Originaltittel
Ultimate aquarium fish
Format
29 x 23 cm

Kunders vurdering

E
Egil – 16.03.2006

– Akvariet fra A til Ø er den ultimate boken for deg som skal begynne med akvarium. Den gir deg god og lettfattelig, men samtidig fyldig innledning om akvariehold, fisk, oppsett og generelt alt du trenger å vite for å starte opp. For deg som også er interessert i mer teknisk informasjon om pumper, vannkvalitet, filtre og lys er dette absolutt en bok for deg. Boken inneholder gode skisser, og tekniske forklaringer og bilder over alt du måtte ønske. Den inneholder også en stor mengde gode bilder av fisk og akvarier, samt en fyldig liste med forklaringer på ord du måtte støte på underveis. Den ultimate boken for deg som skal begynne med, eller allerede driver med akvarier. Stort bedre bok skal du lete lenge etter!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Akvariet fra A til Ø:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Surdeig

Casper André Lugg
Innbundet 
409,- 449,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv