Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kaniner

alt om kaninhold

Boken tar for seg kaniner og kaninhold, både for nybegynnere og erfarne kaninoppdrettere. Den beskriver 42 kaninraser, gir råd om daglig stell, forteller historien til vill- og tamkaninen, og tar opp det grunnleggende rundt avlivning og slakting av kanin. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Boken tar for seg kaniner og kaninhold, både for nybegynnere og erfarne kaninoppdrettere. Den beskriver 42 kaninraser, gir råd om daglig stell, forteller historien til vill- og tamkaninen, og tar opp det grunnleggende rundt avlivning og slakting av kanin. Har litteraturliste og stikkordregister.

Medlemsvurdering:
Dette er boka for alle som liker liker å få mer informasjon om kaniner eller deg som har kanin. Boka har masse fakta og informasjon som er helt nødvendig å ha. Det står om alt fra da kaninen var vill til hvordan den er i dag. Det er en hel masse gode, fargerike bilder og opplysningtabeller over sykdommer, kaninraser, kroppsspråk og masse mer. Den er en fin bok med lite vanskelige ord og godt språk. Spesielt for nybegynnere er denne boka grei å ha. Da får du info om alt du ikke vet om en kanin ved hjelp av en god bok.

mona

Detaljer

Forlag
Landbruksforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
143
ISBN
9788252925982
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2001

Kunders vurdering

m
mona – 19.11.2007

– Dette er boka for alle som liker liker å få mer informasjon om kaniner eller deg som har kanin. Boka har masse fakta og informasjon som er helt nødvendig å ha. Det står om alt fra da kaninen var vill til hvordan den er i dag. Det er en hel masse gode, fargerike bilder og opplysningtabeller over sykdommer, kaninraser, kroppsspråk og masse mer. Den er en fin bok med lite vanskelige ord og godt språk. Spesielt for nybegynnere er denne boka grei å ha. Da får du info om alt du ikke vet om en kanin ved hjelp av en god bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kaniner:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Katla
199,-

Katla

Luit van der Tuuk
Innbundet 
199,- 399,-
 
Skred
Ny!

Skred

Sara Strömberg
Innbundet 
399,-
 
Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv