Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Skogen

lær deg å kjenne skogens mangfold

Lær deg å kjenne skogens mangfold

Det er morsomt å plukke blomster, se et lite dyr titte fram eller høre på fuglesangen - alt dette kan du oppleve på en skogstur om sommeren. Også resten av året byr på gleder når du er ute i skogen, for det er et myldrende liv der uansett årstid. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Lær deg å kjenne skogens mangfold

Det er morsomt å plukke blomster, se et lite dyr titte fram eller høre på fuglesangen - alt dette kan du oppleve på en skogstur om sommeren. Også resten av året byr på gleder når du er ute i skogen, for det er et myldrende liv der uansett årstid. Det store spørsmålet er jo for mange; hva så jeg nå? Derfor er det smart å ta med seg Skogen når du er på tur.

I bokens innledning vil du bli kjent med de ulike skogstypene vi har og når de første tresortene kom etter istiden. Men også hva skogen betyr for oss som rekreasjonsområde og arbeidsplass. Og ikke minst det biologiske mangfoldet som er knyttet nettopp til de ulike skogstypene og hvilke planter og dyr som bor i dem.

Hoveddelen av Skogen presenterer i alt 160 arter som er typiske for skogsområder i Norge. Dyrelivet omfatter edderkoppdyr, insekter og snegler til krypdyr, fugler og pattedyr - fra trebiter til bjørn. Det botaniske innslaget omfatter trær og blomster, moser, sopp og lav - fra huldrestry til furu. Alt er oversiktlig inndelt etter fargekoder. For hver art beskrives utseende, forekomst i Norge og levevis, ledsaget av et karakteristisk bilde.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
191
ISBN
9788202621490
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
18 x 11 cm
Serie
Cappelens naturhåndbøker

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skogen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Beatles

Lars Saabye Christensen
Paperback 
199,-

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Handlekurv