Hilsen Ruth

roman

«Ingrid Tørresvolds debutroman har fått et skremmende godt lanseringspoeng: 'Hilsen Ruth' beskriver ensomheten under en unntakstilstand. (...) Det er noe til tider komisk og samtidig hjerteskjærende tragisk over det portrettet av den introverte Ruth som Ingrid Tørresvold har tegnet i denne stramme debutromanen.»

, Dagbladet Terningkast 5
En varme helt utenom det vanlige, sier meteorologen på TV. Hun er svett i ansiktet og på halsen. Det må være uutholdelig å komme fra varmen og inn i et studio med lamper som brenner. Men det går over, fortsetter hun, vi vet bare ikke når. Les mer
Vår pris
192,-
Spar
27,-

Veil. pris: 219,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 192,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 219,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Om boka

En varme helt utenom det vanlige, sier meteorologen på TV. Hun er svett i ansiktet og på halsen. Det må være uutholdelig å komme fra varmen og inn i et studio med lamper som brenner. Men det går over, fortsetter hun, vi vet bare ikke når.


Bak disken i en liten café står 39 år gamle Ruth og svetter. I varmen går salget av kaffe trått. Det er hetebølge, og vannet i kranene stenges av. Myndighetene erklærer unntakstilstand. Og utenfor byen sprer skogbrannene seg.


Som de fleste andre, reiser sjefen til Ruth og søsteren hennes nordover. Der er forholdene mer levelige. Men Ruth kan ikke reise, ikke nå. Kollegaen Sofie har vendt seg til henne for råd midt i en personlig krise. For en gangs skyld er det noen som trenger Ruth, ikke omvendt.


Hilsen Ruth handler om et menneske utenom det vanlige, og om hva vi søker mot når krisen er et faktum.

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?