Sikkerhet i norske farvann

Stian Antonsen (Redaktør) ; Trond Kongsvik (Redaktør)

Sjøfart og fiskeri har alltid spilt en sentral rolle i norsk historie og kultur. Samtidig er den maritime industrien svært ulykkeutsatt. Mange norske sjøfarere har mistet livet gjennom tidene, og mange fartøy er gått tapt. Les mer
Vår pris
429,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 429,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Sjøfart og fiskeri har alltid spilt en sentral rolle i norsk historie og kultur. Samtidig er den maritime industrien svært ulykkeutsatt. Mange norske sjøfarere har mistet livet gjennom tidene, og mange fartøy er gått tapt.

Denne boken beskriver hvordan sikkerheten i næringen har sammenheng med utviklingen i konkurranseforhold, internasjonalisering, sjømannskap og andre rammebetingelser, og hvordan sikkerheten kan styrkes i næringen gjennom blant annet teknologi, trening og kultur. .De 17 forfatterne representerer et bredt utvalg av fagområder knyttet til maritim sikkerhet. ..
Tematisk er boken delt i tre: Del 1 beskriver historiske trekk med betydning for sjøfolks arbeidssituasjon og sikkerhet. Del 2 fokuserer på sjømannskap og rammebetingelser, mens del 3 handler om hvordan maritim sikkerhet kan forbedres.
Boken vil være særlig relevant for praktikere i næringen og studenter innen maritim sikkerhet. .

Fakta