Hvorfor vi sover

om å utnytte søvnens og drømmenes kraft

; John Grande (Oversetter)

Det som fremfor alt gjør boka interessant å lese, er at han formidler sin omfattende kunnskap på en engasjerende måte. Han nøyer seg ikke med å gi enkle råd og tips som snart havner i skuffen blant fjorårets nyttårsforsetter. Han framstiller også sin kunnskap på en måte som inviterer en selv til å undersøke fenomenene nærmere. Både ved å lese og ved å gjøre egne studier av ens søvn og drømmer.

, Dagbladet
Inntil helt nylig hadde ikke vitenskapen noen fornuftige svar på hvorfor vi sover, hva godt det gjør eller hvorfor fravær av søvn er så skadelig. Til forskjell fra de andre basale livsfaktorene, som å spise, drikke og reprodusere oss, lå søvnens hensikt og mening liksom innhyllet i et slør. Les mer
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,- (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Inntil helt nylig hadde ikke vitenskapen noen fornuftige svar på hvorfor vi sover, hva godt det gjør eller hvorfor fravær av søvn er så skadelig. Til forskjell fra de andre basale livsfaktorene, som å spise, drikke og reprodusere oss, lå søvnens hensikt og mening liksom innhyllet i et slør. 

Dette er den første boka i sitt slag, skrevet på bakgrunn av 20 års grunnforskning på søvn, der professor Matthew Walker avslører søvnens betydning. Hvorfor vi sover tar for seg en omfattende tematikk; fra hva som i virkeligheten foregår i hjernen og kroppen når vi sover, drømmenes betydning, hva koffein og alkohol gjør med vår søvn og om hvordan vårt søvnmønster endrer seg gjennom livet. For å nevne noe. Dette er en bok som totalt endrer vår oppfattelse av hva søvn er - en ekstraordinær vokter av hele vår eksistens. 

 

Fakta