Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hvorfor vi sover

om å utnytte søvnens og drømmenes kraft

«Det som fremfor alt gjør boka interessant å lese, er at han formidler sin omfattende kunnskap på en engasjerende måte.»

Dagbladet

Inntil helt nylig hadde ikke vitenskapen noen fornuftige svar på hvorfor vi sover, hva godt det gjør eller hvorfor fravær av søvn er så skadelig. Til forskjell fra de andre basale livsfaktorene, som å spise, drikke og reprodusere oss, lå søvnens hensikt og mening liksom innhyllet bak et slør. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Inntil helt nylig hadde ikke vitenskapen noen fornuftige svar på hvorfor vi sover, hva godt det gjør eller hvorfor fravær av søvn er så skadelig. Til forskjell fra de andre basale livsfaktorene, som å spise, drikke og reprodusere oss, lå søvnens hensikt og mening liksom innhyllet bak et slør.
Dette er den første boken i sitt slag, skrevet på bakgrunn av 20 års grunnforskning på søvn, der professor Matthew Walker avslører søvnens betydning for våre liv. Hvorfor vi sover tar for seg en omfattende tematikk; fra hva som i virkeligheten foregår i hjernen og kroppen når vi sover, drømmenes betydning, hva koffein og alkohol gjør med vår søvn og om hvordan vårt søvnmønster endrer seg gjennom livet. For å nevne noe. Dette er en bok som totalt endrer vår oppfattelse av hva søvn er - en ekstraordinær vokter av hele vår eksistens.

Medlemsvurdering:
Trodde jeg visste det meste om søvn, men nei. Mye interessant stoff om 1/3 av livet vårt.

Jan de Vibe

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Press
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788232802128
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Why we sleep

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Det som fremfor alt gjør boka interessant å lese, er at han formidler sin omfattende kunnskap på en engasjerende måte.»

Marius Wulfsberg, Dagbladet

Kunders vurdering

J
Jan de Vibe – 20.08.2019

– Trodde jeg visste det meste om søvn, men nei. Mye interessant stoff om 1/3 av livet vårt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvorfor vi sover:

Se flere

Logg inn

Handlekurv