Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Julehistorier

fra alle tider

Som vi gleder oss til jul! Til lysene, varmen, de gode tradisjonene, til å komme hjem. I Julehistorier har vi samlet fortellinger som på ulike måter sier noe om lengselen etter den innerste julegleden. Les mer

154,-

169,- Spar: 15,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 143,-
Som vi gleder oss til jul! Til lysene, varmen, de gode tradisjonene, til å komme hjem. I Julehistorier har vi samlet fortellinger som på ulike måter sier noe om lengselen etter den innerste julegleden.
Vi tar deg med til biskop Kari Veitebergs julefeiring på Stord i 1960- og 70-årene. Ingar Sletten Kolloen forteller om drømmen om en glad jul i 1941. Novellemesteren Ingvild H. Rishøi bidrar med magisk realisme fra et juletreutsalg på Tøyen, og selveste Sigrid Undset forteller om en dramatisk julenatt på 1300-tallet i sin glemte novelle, «Julefred».

Du får også hele historien om «Grevinnen og hovmesteren», du kan lese om kongefamiliens internasjonale juletradisjoner - og om champagne, selve stjernehimmelen på flaske. Beretningen om kong Hans som var så trist at han fikk pepperkaker på resept, er en annen historie. Men pepperkakene våre er det Ingrid Espelid Hovig som står for. De er best i verden.

God jul!

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
100
ISBN
9788205556225
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
28 x 21 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Julehistorier:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv