Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sagenejul

Torshov, Sandaker, Nordpolen, Bjølsen, Sagene, Iladalen

Velkommen til Sagenejul! Her finner du stemningsfulle og morsomme julehistorier om blant annet Vedbua på Torshov, Maridalsveinissen som ble tatt av lynet, Stuegrisen på Alexander Kiellands plass, Gammeldags jul i River'n og Ella Hval, den talentfulle jenta fra Vogts gate. Les mer

174,-

199,- Spar: 25,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Velkommen til Sagenejul! Her finner du stemningsfulle og morsomme julehistorier om blant annet Vedbua på Torshov, Maridalsveinissen som ble tatt av lynet, Stuegrisen på Alexander Kiellands plass, Gammeldags jul i River'n og Ella Hval, den talentfulle jenta fra Vogts gate.
Juleheftet inneholder en rekke nyskrevne tekster, men du finner også juleklassikere som De gamles julaften, skrevet av Sagenes kjente forfatter Oskar Braaten, samt kjente og kjære julesanger.
Årets julebakst er det bakerne på Mjøl som står for, mens Sturla J. Stålsett minner oss om hva som er julens viktigste budskap.

Juleheftet er vakkert illustrert av fotograf Øystein Bakke og designer Marta Morais, og er krydret med historiske foto, sjarmerende julekort og Signe Torps vakre collager.

Detaljer

Forlag
Motor forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
87
ISBN
9788293077107
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
28 x 21 cm
Serie
Sagenejul

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sagenejul:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv