Rabattkode: snartjul for -25% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Åpenbart ingen nabo

historier

Åpenbart ingen nabo er en samling med korte fortellinger. Boken skildrer vanlige mennesker som blir utsatt for uvanlige hendelser. Disse hendelsene lokker frem glemte minner eller åpner nye muligheter. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Åpenbart ingen nabo er en samling med korte fortellinger. Boken skildrer vanlige mennesker som blir utsatt for uvanlige hendelser. Disse hendelsene lokker frem glemte minner eller åpner nye muligheter. Personene som utgjør dette fantastiske og fantasirike persongalleriet bærer ofte på hemmeligheter de vil, men ikke tør dele med noen av frykt for hvilke forandringer det kan bringe.


Joakim Kjørsviks narrative kortprosa forener magisk realisme med kjølig nordisk humor.

Medlemsvurdering:
Kjørsviks debutbok ligner ikke den sedvanlige kortprosautgivelsen med mer eller mindre vellykkede skriveøvelser. Dette er en samling med svært så formfullendte fortellinger, som hver på sitt vis er sære, snodige og skrudde. Hver fortelling har et originalt utgangspunkt, og du aner aldri hvilken vending historiene tar derfra. Men først og fremst er dette en morsom bok, noe av det festligste som har vært skrevet på norsk på svært lang tid. Åpenbart ingen nabo er en bok du kommer til å le høyt av, mange ganger, helt til noen kommer og tar boken fra deg eller sørger for at du blir lagt inn.

AESB

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
135
ISBN
9788204153500
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
19 x 12 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

A
AESB – 15.05.2010

– Kjørsviks debutbok ligner ikke den sedvanlige kortprosautgivelsen med mer eller mindre vellykkede skriveøvelser. Dette er en samling med svært så formfullendte fortellinger, som hver på sitt vis er sære, snodige og skrudde. Hver fortelling har et originalt utgangspunkt, og du aner aldri hvilken vending historiene tar derfra. Men først og fremst er dette en morsom bok, noe av det festligste som har vært skrevet på norsk på svært lang tid. Åpenbart ingen nabo er en bok du kommer til å le høyt av, mange ganger, helt til noen kommer og tar boken fra deg eller sørger for at du blir lagt inn.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Åpenbart ingen nabo:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv