Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Alice

?Det som var igjen, lå på bordet. Reservedelen til bilen, posen med resten av mandelhornet. Det var ikke noe mer igjen. Den halvfulle kartongen med jakken, T-skjorten, det ene og det andre, ved siden av kofferten til Micha, som Maja ennå ikke hadde hentet, hver gang Alice løftet den opp, syntes den å ha blitt tyngre, som om det var noe i den som stadig vokste. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
?Det som var igjen, lå på bordet. Reservedelen til bilen, posen med resten av mandelhornet. Det var ikke noe mer igjen. Den halvfulle kartongen med jakken, T-skjorten, det ene og det andre, ved siden av kofferten til Micha, som Maja ennå ikke hadde hentet, hver gang Alice løftet den opp, syntes den å ha blitt tyngre, som om det var noe i den som stadig vokste.?

I fem fortellinger følger vi Alice gjennom opplevelse av tap og minner knyttet til fem dødsfall, fem menn hun på en eller annen måte har stått nær.
Hvordan så han egentlig ut? Hvordan snakket han, bannet han, eller smilte han? Tilbake ligger klær, bøker, bilder, minner og eget liv.
Hermann forteller om å leve videre, om å slippe taket og om den klarhet dagene kan få mens man venter på at det skal gå over.
Alice er en usedvanlig vakker og kraftfull bok som befester Judith Hermanns stilling som en av Europas beste forfattere.

Detaljer

Forlag
Pelikanen
Språk
Bokmål
ISBN
9788293237105
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Alice

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alice:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv