Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det siste ønsket

Velkommen inn i en magisk univers, gjort verdenskjent gjennom TV-serien THE WITCHER:
Geralt er en volver, en mann som gjennom hard trening, magiske drikker og mutering er blitt en monsterjeger og kaldblodig kriger. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Velkommen inn i en magisk univers, gjort verdenskjent gjennom TV-serien THE WITCHER:
Geralt er en volver, en mann som gjennom hard trening, magiske drikker og mutering er blitt en monsterjeger og kaldblodig kriger. Han rir fra landsby til landsby for å drepe monstre og demoner som herjer rundt om i landet. Men ikke alt som ser uhyggelig ut er ondt - og ikke alt som ser harmløst ut er godt. Geralt er heldigvis i besittelse av overnaturlige krefter som gjør han til en imponerende og ubarmhjertig jeger.

Med sin blanding av western, middelalderens ridderromaner og slavisk mytologi er Witcher-serien en forfriskende fantasylesning, altoppslukende, humoristisk og voldelig. Det er som å dykke inn i et alternativt univers skapt av en ukjent Grimm-bror. Yennefer, Ciri, Jaskier og Geralt gir deg halsbrekkende eventyr og underholdende leseopplevelser.

Det siste ønsket er den første samlingen av fortellinger i WITCHER-serien. Der finner du blant annet de fleste historiene som dukker opp i sesong 1 av Netflix-serien.

DET SISTE ØNSKET vant i 2021 Kulturrådets pris for beste oversettelse.

TERNINGKAST 6, BOK 365: "Fantasy på sitt aller beste ... The Witcher, eller Volveren, har fått millioner av fans. Det er slett ikke uten grunn."

"Alt i alt vil jeg gladelig anbefale Volveren: Det siste ønsket til både nye og erfarne lesere, uansett hvilke språk de foretrekker å lese på. Jeg gir den 10/10." - Outland.no

"Volveren 1 og 2 er sprelsk turbofantasy på speed." VG, Jon H. Rydne.

"Best på norsk!" Gamer.no

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205539891
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Ostatnie Życzenie
Priser
Oversetterprisen 2020
Serie
Volveren 1

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det siste ønsket:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv