Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Eg vil at nokon skal vente på meg

noveller

Menneska vi møter i desse novellene opplever at det vanlege livet dei lever sklir ubønnhørleg ut. Forfattaren observerer personane sine og livet deira med skarpt blikk. Boka gir eit levande tidsbilete frå den urbane verda. Les mer

249,-
Sendes innen 3 virkedager
Menneska vi møter i desse novellene opplever at det vanlege livet dei lever sklir ubønnhørleg ut. Forfattaren observerer personane sine og livet deira med skarpt blikk. Boka gir eit levande tidsbilete frå den urbane verda. Historiene les ein ikkje som ei samling enkeltnoveller, men som ein roman om ei gruppe menneske som gjennom teksten får liv for lesaren.

Medlemsvurdering:
Jeg har aldri vært særlig interessert i noveller, men denne samlingen anbefaler jeg på det sterkeste! Novellene forteller om hverdagssituasjoner vi alle kan befinne oss i og kjenne oss igjen i. Til tider er det trist, men etter å ha lest hele samlingen sitter jeg likevel igjen med en god følelse. Alt er beskrevet og skildret så godt i disse novellene at du kommer til å lese de ut på et blunk. Som sagt tidligere er noveller flotte tekster, de kan virkelig få deg til å tenke på sider ved livet i et nytt lys. Fantastisk.

R

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
153
ISBN
9788252171242
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
Je voudrais que quelqu'un m'attende quelque part
Format
19 x 12 cm
Serie
Samlaget noveller

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

R
R – 10.07.2010

– Jeg har aldri vært særlig interessert i noveller, men denne samlingen anbefaler jeg på det sterkeste! Novellene forteller om hverdagssituasjoner vi alle kan befinne oss i og kjenne oss igjen i. Til tider er det trist, men etter å ha lest hele samlingen sitter jeg likevel igjen med en god følelse. Alt er beskrevet og skildret så godt i disse novellene at du kommer til å lese de ut på et blunk. Som sagt tidligere er noveller flotte tekster, de kan virkelig få deg til å tenke på sider ved livet i et nytt lys. Fantastisk.

m
meliz – 15.06.2010

– Dette er en fin novellesamling fra en av Frankrikes bejublede forfattere. Novellene er lett å lese, samtidig som tematikken er alvorlig og beskriver situasjoner mange kan kjenne seg igjen i. Samlingen er myntet på et voksent publikum og dette speiler også tematikken. Den tar opp alvorlige temaer som død, det å miste et barn, det å miste noen du er glad det å være glad i noen, men vite at den andre personen ikke er glad i det. I det hele tatt, et vidt spekter av følelser og situasjoner mange kan kjenne seg igjen i. Undertegnede tok seg selv i å ønske at novellen skulle være lengre. Bare ett par sider til... Den kan anbefales. Språket er lettfattelig og boken går fort unna når man setter seg ned med den. Et "must" for Gavalda fans!

E
Elisabeth – 07.08.2008

– Dette er definitivt den beste novellesamlingen jeg har lest. Temaene i novellene er balnt annet vennskap, kjærlighet, det å miste noen, ungsomstid og selvopptatthet. Dette gjøres noen ganger på en sår måte, andre ganger er det humoren som er overveldende. Novellene er stilsikre, og det nynorske språket som er i den norske oversettelsen gjør de til en fryd både språklig og innholdsmessig. Jeg anbefaler samlingen på det varmeste, og synes det er rart denne boka ikke har fått større oppmerksomhet. Men det er kanskje novellesjangeren som gjør dette. Men ikke la dette stoppe deg, for opplevelsene i novellene er fantastiske. Kjøp denne og la deg overraske!

B
Beate – 28.07.2007

– Dette er definitivt den beste novellesamlingen jeg har lest. Anna Gavalda forteller oss om en rekke ulike franske mennesker som vi blir kjent med på ulike forunderlige måter. Novellene er morsomme samtidig som de forteller oss noe om hvordan livet er. Språklig er det en fest å lese dette. Jeg vil anbefale denne samlingen til alle voksne. At man minnes novelleanalysen fra videregående med skrekk er ikke noen grunn til å ikke lese dette. Da skjønner man hvor flotte noveller kan være. Dette er ikke tekster som er vanskelige og innfløkte å forstå. Nei, det er tekster som forteller om livet på en fantastisk måte.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eg vil at nokon skal vente på meg:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Stakkar

Matias Faldbakken
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv