Elefanten som forsvant - Haruki Murakami

Elefanten som forsvant

; Ika Kaminka (Oversetter) ; Magne Tørring (Oversetter)

«Den uimotståelige Haruki Murakami. De omsorgsfullt utmalte karakterene gir rom for ettertanke og refleksjon og bidrar i stor grad til å gi identitet og tyngde til teksten.»

, Dagsavisen
En gammel elefant og mannen som passer den forsvinner sporløst. En mann oppdager at livet hans er i ferd med å invaderes av små tv-mennesker. Et ungt par føler seg nødt til å dra ut i det nattestille Tokyo for å rane et bakeri. Les mer
Vår pris
179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

En gammel elefant og mannen som passer den forsvinner sporløst. En mann oppdager at livet hans er i ferd med å invaderes av små tv-mennesker. Et ungt par føler seg nødt til å dra ut i det nattestille Tokyo for å rane et bakeri. Og hva kan skje, eller ikke skje, når man en vakker aprilmorgen treffer den hundre prosent perfekte jenta på gata?
Med humor og stor oppfinnsomhet skildrer Murakami fantasiene og drømmene som trives i skyggen av vaner og rutiner. Fortellingene utspiller seg som oftest i hverdagens velkjente miljøer, mot de realistiske kulissene av villaforsteder, bakgater og kontorlandskap. Men det er en verden gjennomsyret av sprekker, der det usannsynlige og hemme-lighetsfulle lett kan bryte inn og forstyrre både fornuften og ro og orden.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Pax
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 362
ISBN: 9788253040332
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Zôu no shôumetsu
Format: 20 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger