En lykkelig gift mann - Odd Klippenvåg

En lykkelig gift mann

og andre noveller

«Odd Klippenvåg er ein stødig, stilsikker og god novellist -- av dei beste i landet. [...] Odd Klippenvåg skriv med forteljarteknisk eminens og stilistisk finesse, og det er ei glede å lese han. Ein skulle ønskje at fleire fann fram til dette forfattarskapet.»

, Dag og Tid
En lykkelig gift mann og andre noveller har kjærlighet som hovedtema. Her dukker fortiden opp i skikkelsen av en russisk kvinne, en bror undrer seg over at søsteren ikke kommer i farens begravelse, en mann får livssituasjonen forandret etter et skalldyrselskap, en enke kjemper med frustrasjon og samvittighet, en lektor er utro og en eldre mann opplever sorg når et langt samliv ebber ut. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

En lykkelig gift mann og andre noveller har kjærlighet som hovedtema. Her dukker fortiden opp i skikkelsen av en russisk kvinne, en bror undrer seg over at søsteren ikke kommer i farens begravelse, en mann får livssituasjonen forandret etter et skalldyrselskap, en enke kjemper med frustrasjon og samvittighet, en lektor er utro og en eldre mann opplever sorg når et langt samliv ebber ut.

Vinner av Ungdommens kritikerpris 2021 Havmannprisen 2021
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 156
ISBN: 9788202726218
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 13 cm
Ungdommens kritikerpris 2021
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger