Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

En plutselig frigjørende tanke

noveller i utvalg

Lydboka inneholder følgende noveller: En plutselig frigjørende tanke, Måkeungene, Heretter følger jeg deg helt hjem, Sensommer, Thomas F's siste nedtegnelser til almenheten. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Lydboka inneholder følgende noveller: En plutselig frigjørende tanke, Måkeungene, Heretter følger jeg deg helt hjem, Sensommer, Thomas F's siste nedtegnelser til almenheten.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242125224
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

B
BackPacker – 30.11.2007

– Dette er den første samlingen med Askildsen jeg har lest, og jeg må si meg meget fornøyd. Foruten tittelnovellen finner vi elleve andre noveller, samt en god del korte historier under "Thomas F's siste nedtegnelser til allmennheten". Kvaliteten er gjennomgående svært god, det er gode historier med et skikkelig melankolsk bakteppe. Her er det mange noveller som bare blir bedre jo mer man leser dem, og egentlig ingen jeg ikke liker. Når det gjelder denne lydversjonen spesifikt så synes jeg ikke det blir like bra å høre den som å lese den på papir. Men foretrekker du lydbok, så prøv gjerne denne her. Jeg kommer utvilsomt til å lese mer av Kjell Askildsen, og anbefaler absolutt denne her!

P
Pär – 04.05.2007

– Tekstene som her fungerer som utgangspunkt for høytlesning, er så absolutt gode. På en måte kan en si at Askildsen hever tekstene når han leser dem høyt, fordi han da legger vekt på passasjer som i de skrevne novellene er fremhevet språklig. Lydboken passer med andre ord godt, dersom en for eksempel skal analysere en av tekstene; når Askildsen leser høyt, er det lite en risikerer å gå glipp av, noe som gjør at høytlesning, som form, kan sammenlignes med en form for nærlesning. Det går likevel, enkelte ganger, litt for sakte, men til Askildsens forsvar, så er novellene ikke typiske pageturners, men tvert imot små mesterverk, som kanskje fortjener en slik langsom gjennomgang.

Oppdag mer

Bøker som ligner på En plutselig frigjørende tanke:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv