Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lettiparken

fortellinger

Barnløshet, skilsmisser, nye partnere, timer hos psykoanalytikeren og døende foreldre. De har ikke materielle problemer, hovedpersonene til Judith Hermann, men det feiler dem ganske mye likevel.
Hermann gir oss små glimt av liv i novellene sine, der hun nærmest sniker seg inn og ut av fortellingene på en slik måte at leseren lodder dybden og føler spennet i livene vi får et innblikk i. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Barnløshet, skilsmisser, nye partnere, timer hos psykoanalytikeren og døende foreldre. De har ikke materielle problemer, hovedpersonene til Judith Hermann, men det feiler dem ganske mye likevel.
Hermann gir oss små glimt av liv i novellene sine, der hun nærmest sniker seg inn og ut av fortellingene på en slik måte at leseren lodder dybden og føler spennet i livene vi får et innblikk i. Hun er en mester i å mane fram hele livshistorier mellom linjene, i det som ikke blir sagt, og i tausheten som gjerne er med å definere nære relasjoner.
Judith Hermanns særegne stille prosa gir en påminnelse om hva som gjør god litteratur så fascinerende.
"Hvis det finnes en dronning av språklig fortetning så er det nok den tyske suksessforfatteren Judith Hermann." SRF2 Kultur
Judith Hermann regnes som en av Tysklands beste og mest stilsikre forfattere. Hun ble født i Berlin i 1970, der hun fremdeles bor og skriver. Hermann har tidligere gitt ut tre novellesamlinger, deriblant Alice (Pelikanen 2013) som ble nominert til Independent Foreign Fiction Prize. Hun høstet godekritikker for romandebuten All kjærlighets begynnelse kom i 2015, men med Lettiparken er hun tilbake i novelleformatet, der hun briljerer.

Detaljer

Forlag
Pelikanen
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
155
ISBN
9788293237877
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Lettipark : Erzählungen
Format
21 x 13 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lettiparken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

BOB
-30 %

BOB

Helle Helle
Paperback 
160,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv