Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sånn mister du henne ; Synk : samlede noveller

Jeg er ikke en ond fyr. Jeg vet hvordan det låter - defensivt, skruppelløst - men det er sant. Jeg er som alle andre: svak, full av feil, men grunnleggende sett god. Magdalena er uenig.

En ny novellesamling fra Junot Diaz, Pultizerprisvinner og bestselgende forfatter av Oscar Waos korte makeløse liv, om kjærlighetens uforglemmelige, umulige kraft. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Jeg er ikke en ond fyr. Jeg vet hvordan det låter - defensivt, skruppelløst - men det er sant. Jeg er som alle andre: svak, full av feil, men grunnleggende sett god. Magdalena er uenig.

En ny novellesamling fra Junot Diaz, Pultizerprisvinner og bestselgende forfatter av Oscar Waos korte makeløse liv, om kjærlighetens uforglemmelige, umulige kraft.

I sentrum av disse fortellingene står den sjarmerende og uimotståelige Yunior, en ung, sjarmerende tøffing som er like besatt av kjærlighet som han er skjødesløs.

I en energisk, innovativ, øm og morsom prosa, blottlegger fortellingene den uendelige lengselen og uunngåelige svakheten i menneskenes hjerter. De minner oss på at begjær alltid seirer over

erfaring, og at kjærligheten varer evig.

"En absolutt godbit - full av oppfinnsom slang, smittende overstrømmende fortellinger om kjærlighet og utroskap i det dominikansk-amerikanske samfunnet i New Jersey."

Guardian Books of the Year

"Lysende, iblant ustyrtelig morsom og alltid avvæpnende ... Leserne vil huske hvorfor alle ønsker å skrive som Díaz, ta ham med hjem, eller begge deler. Disse rå og ærlige fortellingene dirrer av hes ghetto-hip-hop og en mer subtil, men mer vital gjenklang av menneskehjertet."

Publishers Weekly"Glødende, uimotståelige nye noveller ... Det er en hard verden Díaz maner fram, men også en verden fylt av humor, som løftes av menneskeåndens hardnakkede gjenstridighet." People

"Skrivekunst på dette nivået dukker opp, hvis vi er heldige, en eller to ganger per generasjon."

Observer

"En av samtidslitteraturens mest særpregete og uimotståelige stemmer."

New York Times

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
303
ISBN
9788202434397
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
This is how you lose her ; Drown
Format
19 x 12 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sånn mister du henne ; Synk : samlede noveller:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De der
Ny!

De der

Joyce Carol Oates
Innbundet 
375,- 429,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
 

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
349,- 399,-

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Logg inn

Handlekurv