Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Vennskapets pris

noveller

«Rent språklig er denne boka helt på høyden. Minst halvparten av novellene, særlig de lengste, holder førsteklasses Askildsen-standard.»

Fredrik Wandrup, Dagbladet

Kjell Askildsens syvende novellesamling består av tolv noveller, de fleste skrevet i årene 1998-2004. Forfatteren forfølger sine motiver i en rekke nye variasjoner, og novellene er preget av skarpe sansninger og stor klarhet. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
Kjell Askildsens syvende novellesamling består av tolv noveller, de fleste skrevet i årene 1998-2004. Forfatteren forfølger sine motiver i en rekke nye variasjoner, og novellene er preget av skarpe sansninger og stor klarhet. Kjell Askildsen gir som ingen andre språk til den indre uroen og det uforløste i møter mellom mennesker. Personene i disse novellene beveger seg ofte innenfor fastlagte mønstre, som betraktere eller under oppsikt av andre, fanget i uutholdelige eller uavklarte situasjoner, uløste samtaler og øyeblikk av plutselig innsikt, stillhet eller konfrontasjon. I "Vennskapets pris" møter vi den sterkt fortettede skrivemåten og språklige følsomheten som kjennetegner Kjell Askildsens noveller - en intens og lysende prosakunst.

Detaljer

Forlag
Oktober
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
99
ISBN
9788249516360
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
19 x 12 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Anmeldelser

«Rent språklig er denne boka helt på høyden. Minst halvparten av novellene, særlig de lengste, holder førsteklasses Askildsen-standard.»

Fredrik Wandrup, Dagbladet

«Det er 19 år siden Kjell Askildsen sist ga ut en bok med nyskrevne noveller. Derfor er utgivelsen av Vennskapets pris ikke bare årets litterære comeback. Det er et lite stykke norsk litteraturhistorie.»

Sindre Hovdenakk, VG

«Ny novellesamling fra Kjell Askildsen er en litterær begivenhet ... Som tilføyelse til et vesentlig forfatterskap, er Vennskapets pris en litterær gave.»

Terje Eidsvåg, Adresseavisen

Kunders vurdering

T
Torill – 26.01.2016

– Vennskapets pris

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vennskapets pris:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv