Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Vinternoveller

Ny novellesamling fra Sultpris-vinner og P.O.Enquist-pris-vinner Ingvild H. Rishøi

Ingvild H. Rishøis bøker kan ikke unngå å berøre leseren, og mer enn noen annen klarer hun å fremstille hvor skjørt og sårbart mennesket kan være, hvor uberegnelig hverdagen er. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ny novellesamling fra Sultpris-vinner og P.O.Enquist-pris-vinner Ingvild H. Rishøi

Ingvild H. Rishøis bøker kan ikke unngå å berøre leseren, og mer enn noen annen klarer hun å fremstille hvor skjørt og sårbart mennesket kan være, hvor uberegnelig hverdagen er. Novellene hennes er både bevegende og litterært kresne, og dypt innsiktsfulle i sitt blikk på menneskene.

I «Vinternoveller» handler det om å være på rømmen med Valdresekspressen, om karaoke, kjøpesentre og snø, og om hvor vanskelig det kan være å få kjøpt seg en pute. Men først og fremst er «Vinternoveller» tre historier om kjærlighet. Om mennesker som vil godt, som gjør sitt beste, men som ikke alltid får det til.

Medlemsvurdering:
Språket er så sylskarpt, rent og realistisk at det tar litt pusten fra deg. Dette er vakkert og velskrevet samtidig som det er vondt og ekte. Ingvild Rishøis fortellerstemme kryper under huden din og får deg til å reflektere over eget liv og relasjoner. Herlig lesning!

Ingvild Hegge Eriksen, praktikant i Bokklubben

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242160997
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Priser
Kritikerprisen. Voksen 2014

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

I
Ingvild Hegge Eriksen, praktikant i Bokklubben – 02.02.2017

– Språket er så sylskarpt, rent og realistisk at det tar litt pusten fra deg. Dette er vakkert og velskrevet samtidig som det er vondt og ekte. Ingvild Rishøis fortellerstemme kryper under huden din og får deg til å reflektere over eget liv og relasjoner. Herlig lesning!

I
Ingvild Hegge Eriksen, praktikant i Bokklubben – 02.02.2017

– Språket er så sylskarpt, rent og realistisk at det tar litt pusten fra meg. Dette er vakkert og velskrevet samtidig som det er vondt og ekte. Ingvild Rishøis fortellerstemme kryper under huden din og får deg til å reflektere over eget liv og relasjoner. Herlig lesning!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vinternoveller:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv