BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hva er økologi

Økologisk selger, og nye øko-ord settes stadig i omløp: økobevegelse, økomat, økoturisme, økosofi. Men hva er egentlig økologi?
I «hva er økologi» gir Geir Hestmark deg innsikt i et av vår tids viktigste naturfag, med vekt på norske eksempler. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Økologisk selger, og nye øko-ord settes stadig i omløp: økobevegelse, økomat, økoturisme, økosofi. Men hva er egentlig økologi?
I «hva er økologi» gir Geir Hestmark deg innsikt i et av vår tids viktigste naturfag, med vekt på norske eksempler. Fra artenes mangfold og individets tilpasninger til sitt miljø, miljøgifter, populasjoners vekst og fall, konkurranse, samarbeid og parasittisme, til naturens store kretsløp og en satellittbasert jordklodesystemvitenskap. Et eget kapittel er viet menneskets plass i naturen.
Forfatteren diskuterer også økologiens mange anvendelser, som økosystemtjenester, restaureringsøkologi, urban økologi, økologisk landbruk, økoturisme, økosofi, fremveksten av et miljølovverk, makten til det øko-administrative kompleks, og prinsipper for et grønt skifte.
Hestmark har undervist i, forsket på og publisert om økologi i flere verdensdeler i over 30 år, og står frem som en realistisk optimist både på naturens og menneskehetens vegne for det 21. århundre.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788242169587
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Hva er økologi
Serie
Hva er 64

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva er økologi:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv