Økologisk mat - Nina Dreyer Hensley

Økologisk mat

ekte og enkelt

; Jim Hensley ; Paul Løwe

Økologisk mat er bedre for deg, inneholder mere næring, tar hensyn til miljøet og er med på å sørge for et fortsatt levende bygdesamfunn. Og som om ikke alt dette var nok: den økologiske maten smaker mye bedre også! Les mer
Vår pris
173,-
Spar
25,-

Veil. pris: 198,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 173,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 198,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Økologisk mat øker bevisstheten rundt hva vi egentlig spiser, og gjør det enkelt for deg å velge økologisk. I god Dreyer Hensley, Løwe-tradisjon er likevel Økologisk mat først og fremst en lekker kokebok med oppskrifter som gir vann i munnen.

Hva innebærer økologisk?
Økologisk betyr at det ikke blir brukt plantevernmidler, kunstgjødsel eller tvilsomme tilsetningsstoffer i produksjonen. Å dyrke økologisk vil ikke si å bare slutte med kunstgjødsel og sprøytemidler, men å legge om tankegangen i forhold til de ressursene man er satt til å forvalte. Den økologiske bonden samarbeider med naturen og arbeider etter føre-var-prinsippet.

Smak og kvalitet
Heldigvis er det ingen motsetning mellom økologiske prinsipper og god og næringsriktig mat. Dyr på økologiske gårdsbruk er mindre utsatt for sykdommer, økologiske råvarer inneholder blant annet mer omega 3. Økologisk jordbruk er også mer skånsomt for miljøet. Bruk Økologisk mat som inspirasjonskilde, og bidra til et bedre samfunn samtidig som du og familien spiser sunnere!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Flux
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 224
ISBN: 9788292773031
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Det er ikke lenger tungvint å lage økologisk mat. Denne boken viser hvordan du lager hverdagsmaten med gode økologiske råvarer. Oppskriftene dekker alle typer måltider. Boken er krydret med inspirerende sitater om økologisk mat og livsstil. Forfatterne står bak flere kokebokutgivelser på Gyldendal som er utgitt i en rekke land. Levert av © FS Informasjonstjenester