Rest
hvordan utnytte råvarene, bekjempe matsvinn og spise som en konge
Jimmy Øien ; Øystein Ruud ; Stian Broch (Fotograf)
«Boka vil gå inn i historien som den første som tar begrepet matsvinn på ramme alvor og som er laget om dette emnet hittil i Norge.»
I Rest. går ingenting til spille. Les mer
Veil. pris: 449,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
I Rest. går ingenting til spille. Alt kan brukes og blir til de lekreste retter. Her får du tips, råd og oppskrifter på hva du kan bruke gamle, brune bananer til, eller overmodne tomater som har sett sine beste dager, og hvordan du kan bruke hele fisken, også skinnet, samtidig som du får vite alt du trenger om fermentering, sylting, safting, speking, konfitering og andre metoder for å ta vare på den maten vi har.
Rest. formidler ikke bare filosofien bak Restaurant Rest., tankene, råvarene, teknikkene og oppskriftene. Her behandles matsvinn uten hevet pekefinger. I boka formidles begeistringen for de fantastiske råvarene vi går glipp av fordi de ikke passer inn i industriell masseproduksjon. Den viser hvordan du selv kan skape unike retter av eksklusive råvarer, i ordets rette forstand. Rest. er bærekraft servert på første klasse.
- FAKTA
-
Utgitt:
2021
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 213
ISBN: 9788248926467
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 22 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger
«Boka vil gå inn i historien som den første som tar begrepet matsvinn på ramme alvor og som er laget om dette emnet hittil i Norge.»
«.. en helt unik kokebok. Øystein Ruud og Jimmy Øien har et tydelig formål med kokeboken, nemlig å inspirere til mer omtenksom, respektfull og bærekraftig bruk av råvarer og kanskje spesielt dyreprodukter . for miljøet, men også for smaksopplevelsen.»