Sunnheten på bordet
«(...) lekre bilete, flott layout – og fargerikt i alt det grøne fokuset! (...) Zografos er både fotograf og oppskriftmakar. (...) særleg Geelmuyden imponerer med brei kunnskap om korleis mat vert produsert, og korleis mat ikkje skal produserast! Boka rommar til slutt heile ti sider med kjelder, ikkje minst ulike heimesider frå både norske og internasjonale samanhengar. (...) Og det sunne kan så absolutt vera både flott - og godt!»
Paul Odland, Dagen
Med denne boka blir det enkelt å spise naturlig mat lagd fra bunnen av. Du får oppskrifter på frokost, lunsj, middag, kaker, desserter og drikke, lagd av rene, naturlige og hovedsakelig økologiske råvarer, stappfulle av næring og smak. Les mer
Detaljer
- Forlag
- Cappelen Damm
- Språk
- Bokmål
- ISBN
- 9788202493110
- Utgave
- 2. utg.
- Utgivelsesår
- 2019
- Originaltittel
- Sunnheten på bordet
- Format
- Vannmerket EPUB
Les utdrag
Åpne utdrag herBla i boka
Anmeldelser
«(...) lekre bilete, flott layout – og fargerikt i alt det grøne fokuset! (...) Zografos er både fotograf og oppskriftmakar. (...) særleg Geelmuyden imponerer med brei kunnskap om korleis mat vert produsert, og korleis mat ikkje skal produserast! Boka rommar til slutt heile ti sider med kjelder, ikkje minst ulike heimesider frå både norske og internasjonale samanhengar. (...) Og det sunne kan så absolutt vera både flott - og godt!»
Paul Odland, Dagen