Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

En kort innføring i SPSS

anvendelser innen multivariat statistikk

En kort innføring i SPSS inneholder enkle instruksjoner til hvordan man skal gjennomføre grunnleggende statistiske analyser. Boka er derfor relevant for alle som skal ha en kort innføring i å bruke statistikkprogrammet SPSS. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
En kort innføring i SPSS inneholder enkle instruksjoner til hvordan man skal gjennomføre grunnleggende statistiske analyser. Boka er derfor relevant for alle som skal ha en kort innføring i å bruke statistikkprogrammet SPSS.
Eksempler på temaer som gjennomgås, er: - Hvordan komme i gang med SPSS? - Bruk av Data Editor, datavinduet og variabelvinduet - Redigering av utskriftsvinduet - Transformasjon av data - Analysemetoder som: ulike T-tester, variansanalyse, regresjonsanalyse, korrelasjonsanalyse, residualanalyse, logistisk regresjon, faktoranalyse og enkle strukturmodeller med AMOS. - Hvordan importere data fra Excel til SPSS?
Boka vektlegger hvordan man skal utføre statistiske analyser, og det fokuseres i mindre grad på tolkning av resultater. En kort innføring i SPSS er oppdatert i forhold til versjon 19, men de som har eldre versjoner, kan også bruke boka.
Randi Hammervold er førsteamanuensis ved HIST avdeling Trondheim Økonomiske Høgskole (TØH) og er utdannet dr.scient. i statistikk ved NTNU. Hun har lang erfaring med å bruke statistikkprogrammet SPSS fra sin forskning og undervisning.

Detaljer

Forlag
Tapir akademisk forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
161
ISBN
9788251928847
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
En kort innføring i SPSS
Format
30 x 21 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En kort innføring i SPSS:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv