Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Engelsk økonomisk blå ordbok

norsk-engelsk, engelsk-norsk : med definisjoner

Engelsk økonomisk blå ordbok er et nyttig hjelpemiddel for alle som skal skrive om økonomi på engelsk, eller som i andre sammenhenger har behov for å forstå økonomitermer. Boken inneholder ord og uttrykk innen sosialøkonomi, bedriftsøkonomi, bank, markedsføring, reklame og offentlig forvaltning. Les mer

579,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Engelsk økonomisk blå ordbok er et nyttig hjelpemiddel for alle som skal skrive om økonomi på engelsk, eller som i andre sammenhenger har behov for å forstå økonomitermer. Boken inneholder ord og uttrykk innen sosialøkonomi, bedriftsøkonomi, bank, markedsføring, reklame og offentlig forvaltning. Den inneholder mer enn 28 600 oppslagsord, 12 000 i den norsk-engelske delen og 16 600 i den engelsk-norske delen. Både britisk-engelske og amerikansk-engelske former er med. Korte, presise definisjoner i den norsk-engelske delen. Rikt utvalg av faste uttrykk og eksempler Engelsk økonomisk blå ordbok er ved Morten Skaug og Janet Aagenæs.

Medlemsvurdering:
Endelig en ordbok som inneholder britiske og amerikanske uttrykk og formuleringer samtidig som den inneholder synonymer og dagligdagse ord! Den er nyttig hvis man skal oversette, men kanskje enda nyttigere som hjelpemiddel når man skal skrive egne tekster. Den inneholder mer enn 23 800 ord, og i tillegg har den minigrammatikk som er veldig bra. Selv om den heter Engelsk økonomisk blå ordbok er den ikke bare for spesielt interesserte i økonomi. Skoleelever vil ha veldig bruk for den, og for det om ikke alle ordene er interessante for vanlige folk kan nettopp de spesielle ordene man ikke finner andre steder stå her. Den er så å si komplett, og hvis man skal pirke på noe må det være at den er litt tung!

Mimmeli

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kunnskapsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål Engelsk Flerspråklig
Sider
511
ISBN
9788257320355
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
21 x 14 cm

Kunders vurdering

H
Herrr – 14.09.2005

– Denne boka er helt nødvendig for personer som benytter seg av økonomisker uttrykk på engelsk, enten det er i jobbsammenheng eller når man studerer. Boken er bygd opp som de aller fleste andre ordbøker, med en del som tar for seg engelske ord og en del som tar for seg de norske ordene. I midten av boken finner du en del som inneholder tips til formulering av forskjellige dokumenter, noe som også kan være til god hjelp ved flere anledninger. Totalt sett er denne boken svært god, den inneholder økonomiske ord og uttrykk du ikke vil finne i "vanlige" ordbøker. Dersom du er interessert i å unngå dumme feil på grunn av at man ikke finner de ordene man søker i ordboken annbefaler jeg på det sterkeste å gå til innkjøp av denne boka!

M
Mimmeli – 07.03.2005

– Endelig en ordbok som inneholder britiske og amerikanske uttrykk og formuleringer samtidig som den inneholder synonymer og dagligdagse ord! Den er nyttig hvis man skal oversette, men kanskje enda nyttigere som hjelpemiddel når man skal skrive egne tekster. Den inneholder mer enn 23 800 ord, og i tillegg har den minigrammatikk som er veldig bra. Selv om den heter Engelsk økonomisk blå ordbok er den ikke bare for spesielt interesserte i økonomi. Skoleelever vil ha veldig bruk for den, og for det om ikke alle ordene er interessante for vanlige folk kan nettopp de spesielle ordene man ikke finner andre steder stå her. Den er så å si komplett, og hvis man skal pirke på noe må det være at den er litt tung!

B
Broccoli – 06.12.2004

– Engelsk/norsk-norsk/engelsk - ordbok. Dette er en av de mest komplette Engelsk/norsk-norsk/engelsk ordbøkene jeg har kommet over, med over 50 000 oppslagsord. Den dekker de aller fleste ordene du noensinne kommer til å få bruk for i engelsk, og inneholder et stort utvalg ord, alt fra dagligdagse ord og slang, til mer faglige og avanserte uttrykk. Et stort pluss med denne boka er at den skiller mellom amerikanske og engelske uttrykk, og at den dessuten ramser opp flere synonymer under nesten hvert ord, slik at variasjonen blir stor. Det er også grundige forklaringer under flere av ordene, og også uttrykk og ordtak forekommer ofte. Ellers så har boka kart over de engelskspråklige områdene i permen, enkle illustrasjoner i den norsk/engelske delen, og en svært nyttig minigrammatikk i midten av boka; her finner du alle ordklassene, de uregelmessige verbene, størrelser og tall, typiske engelske navn, mynt og mye, mye mer. Boka er så omfattende, at den er mer som en liten lærebok! En stor fordel for alle elever er at boken er tillatt å bruke ved eksamen. Jeg vil anbefale boken for alle som noensinne har behov for oversettelse fra norsk til engelsk, eller engelsk til norsk.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Engelsk økonomisk blå ordbok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Tre

Bohumil Kucera
Innbundet 
454,- 499,-
 

Ett ord

André Ulveseter
Innbundet 
246,- 270,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv