Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Det gode og det ondes økonomi

Med utgivelsen av «Det gode og ondes økonomi - Økonomiens historie fra Gilgamesh til Wallstreet», har Tomás Sedlácek klart kunststykket å filleriste økonomifaget ved å vende opp ned på vante forestillinger som har sementert seg ved læringsinstitusjoner og i praktisk økonomi. Les mer

399,-
Innbundet
Ventes til lager 01.02.2024
Med utgivelsen av «Det gode og ondes økonomi - Økonomiens historie fra Gilgamesh til Wallstreet», har Tomás Sedlácek klart kunststykket å filleriste økonomifaget ved å vende opp ned på vante forestillinger som har sementert seg ved læringsinstitusjoner og i praktisk økonomi. Boken er både provoserende og nesten kjettersk i sin påstand om at økonomifaget i bunn og grunn handler om «godt» og «ondt». Sedlácek, som i dag er respektert og beundret av kollegaer verden over, er kåret til en av fem skarpeste hjernene inne økonomifaget av det renommerte tidsskriftet Yale Economic Review. Han arbeider til daglig ved Det nasjonale økonomiske råd i Tsjekkia, der boken også har blitt en stor bestselger.

Tomás Sedlácek ser på økonomifaget med friske øyne, og utfordrer på den måten oss alle. Mye er gått galt i det globale økonomiske systemet de siste årene, og flere en noen gang betrakter finansinstitusjoner, spekulanter og fagmiljøer som snylter på skattebetalernes penger, som onde tallknusere og sjelløse vesner som snylter på samfunnets slitere. Men det er ikke datamaskiner og kunstig intelligens som driver disse menneskene i deres søken på rikdom, det er ganske enkelt menneskelige instinkter.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788279903802
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det gode og det ondes økonomi:

Fraudcoin

Rune Østgård
Nedlastbar lydbok 
262,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv