Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hvitvasking

De siste 15 årene har det skjedd en nærmest eksplosiv utvikling av hvitvaskingsreglene både nasjonalt, regionalt og internasjonalt. Fra å være en nærmest ikke-eksisterende forbrytelseskategori, snakkes det nå om hvitvaskingsforbrytelsen som "den globale kriminalitetens mor" og "den mekanisme som gir økonomiske forbrytelser mening". Les mer

689,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
De siste 15 årene har det skjedd en nærmest eksplosiv utvikling av hvitvaskingsreglene både nasjonalt, regionalt og internasjonalt. Fra å være en nærmest ikke-eksisterende forbrytelseskategori, snakkes det nå om hvitvaskingsforbrytelsen som "den globale kriminalitetens mor" og "den mekanisme som gir økonomiske forbrytelser mening".
I denne boken presenteres en rekke av forskningsresultatene fra det såkalte hvitvaskingsprosjektet ved Universitetet i Oslo.

Foruten å tematisere hvitvaskingsregelverket, herunder dets bakgrunn og kilder, er flere av bokens kapitler viet problemstillinger knyttet særlig til det aktuelle problemfeltet advokater og hvitvasking.

Boken inneholder avslutningsvis to svært aktuelle kapitler om henholdsvis skatteparadiser og internett som hvitvaskingsverktøy.

"Boka gir en god oversikt over emnet. Den er et godt eksempel på anvendt juridisk forskning på et aktuelt tema, til beste for oss alle."
Gunnar Nerdrum i Tidsskrift for Rettsvitenskap 1/2010

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
280
ISBN
9788215010083
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Originaltittel
Hvitvasking
Format
23 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvitvasking:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Biler

Stein Inge Stølen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Sove ute

Marius Nergård Pettersen
Paperback 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv