Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Svartmaling

kriminelle bygger Norge

Albanske kriminelle nettverk har overtatt store deler av norsk malerbransje. Samtidig som de kriminelle har bedrevet en storstilt skattesvindel gjennom godt organisert hvitvasking, har de hentet de svarte inntektene sine fra byggeprosjekter finansiert med dine skattekroner. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Albanske kriminelle nettverk har overtatt store deler av norsk malerbransje. Samtidig som de kriminelle har bedrevet en storstilt skattesvindel gjennom godt organisert hvitvasking, har de hentet de svarte inntektene sine fra byggeprosjekter finansiert med dine skattekroner.

De har jobbet på Forsvarsdepartementet, Skattedirektoratet, Regjeringskvartalet, politiets lokaler, skoler, kirker, kulturhus og en rekke andre offentlige bygg. Selv Eidsvollsbygningen, symbolet på den frie norske nasjonalstaten og respekt for loven, ble pusset opp av kriminelle.

I "Svartmaling" gir den rutinerte gravejournalisten Einar Haakaas et sjokkerende innblikk i en verden der kynismen råder, ofrene utnyttes, og norske myndigheter står maktesløse.

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Bokmål
ISBN
9788248920861
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Svartmaling

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Svartmaling:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv