Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Beredskap og krisehåndtering

utfordringer på sentralt, regionalt og lokalt nivå

Beredskap og krisehåndtering - Utfordringer på sentralt, regionalt og lokalt nivå drøfter ulike trusler mot både sivilsamfunn og statlige myndigheter i Norge - og hvordan samfunnet forbereder seg på, og møter disse truslene på - og på tvers av - de ulike forvaltningsnivåene. Les mer

352,-

469,- Spar: 117,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Beredskap og krisehåndtering - Utfordringer på sentralt, regionalt og lokalt nivå drøfter ulike trusler mot både sivilsamfunn og statlige myndigheter i Norge - og hvordan samfunnet forbereder seg på, og møter disse truslene på - og på tvers av - de ulike forvaltningsnivåene.

Kriser som rammer samfunnssikkerheten, som følge av jordras, flom eller tekniske og menneskelige feil, og kriser og cyberangrep som rammer statens sikkerhet, møter mange av de samme utfordringene knyttet til situasjonsforståelse, kommunikasjon, juss og sektorovergripende tiltak. Og uavhengig av om krisen rammer samfunnssikkerheten eller statssikkerheten, vil det ofte være behov for politiet og Forsvaret i krisehåndteringsarbeidet.

Kapitlene i del 1 drøfter praktiske utfordringer knyttet til beredskap, hybride trusler, situasjonsforståelse og kommunikasjonssystemer. I del 2 presenteres og diskuteres politiske og administrative utfordringer knyttet til samordning mellom nivåer og sektorer i krishåndteringsarbeid, mens del 3 ser nærmere på politiets og Forvarets rolle under større samfunnskriser. Avslutningsvis drøftes hvilken rettslig handlefrihet myndighetene har, og bør ha, i nøds- og unntakssituasjoner.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
338
ISBN
9788202695088
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Beredskap og krisehåndtering:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 36,-
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 54,-
 

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 40,-

Logg inn

Handlekurv