Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Frelseren fra Hvidovre

Frelseren fra Hvidovre av Kaspar Colling Nielsen er en roman om et samfunn som ikke lenger makter å løse sine problemer.

Et gigantisk vulkanutbrudd utenfor Napoli har nettopp lagt hele det europeiske kontinentet i et altoppslukende mørke. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Sendes innen 3 virkedager
Frelseren fra Hvidovre av Kaspar Colling Nielsen er en roman om et samfunn som ikke lenger makter å løse sine problemer.

Et gigantisk vulkanutbrudd utenfor Napoli har nettopp lagt hele det europeiske kontinentet i et altoppslukende mørke. Millioner av fugler er falt døde til jorden. Økonomiske kriser og nye, aggressive koronamutasjoner herjer. Folk dør i gatene. På Gammel Kongevej er det åpnet et surdeigshotel hvor man kan få sin surdeig passet når man er på ferie. Dommedag er nær.

I denne avgjørende stund for menneskeheten viser forskjellige uavhengige analyser at én mann kan redde verden. Denne mannen viser seg litt overraskende å være den 48 år gamle poeten Allan Thornbum, som bor i en kjellerleilighet i Hvidovre i København. En dag banker det på døren hans, og utenfor står statsministeren som bønnfaller ham om hjelp. Hun forklarer at eksperter i Finansdepartementet har regnet seg frem til at Allan tilsynelatende kan løse alle verdens problemer, hvis han skriver et dikt, bare ett enkelt dikt. Men Allan er ikke interessert.

I en tid der kriser ikke lenger er noe som bare oppstår langt borte eller skjedde i gamle dager, tar Kaspar Colling Nielsen pulsen på samtiden.

«En tankevekkende ener i dansk litteratur»

Weekendavisen

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
270
ISBN
9788202752798
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Frelseren fra Hvidovre
Format
21 x 14 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Frelseren fra Hvidovre:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stakkar

Matias Faldbakken
Innbundet 
409,- 449,-
 

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Vår

Ali Smith
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv