BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Oppgave- og casesamling i økonomi- og virksomhetsstyring

Denne oppgave- og casesamlingen inneholder et bredt utvalg av oppgaver som belyser sentral tematikk innen fagområdet økonomistyring og virksomhetsstyring.
Den andre utgaven inneholder flere endringer som bidrar til å støtte studentene i deres læringsprosesser. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Denne oppgave- og casesamlingen inneholder et bredt utvalg av oppgaver som belyser sentral tematikk innen fagområdet økonomistyring og virksomhetsstyring.
Den andre utgaven inneholder flere endringer som bidrar til å støtte studentene i deres læringsprosesser. Når det gjelder bokens struktur, er viktige endringer:
Nye oppgaver som oppsummerer viktige forkunnskaper fra de grunnleggende kursene innen økonomistyring og finansregnskap. En mer standardisert og oversiktlig struktur for løsningen av oppgaver om beslutningsrelevante inntekter og kostnader. Flere komplette eksamenssett med utfyllende løsningsforslag og en presentasjon av de vanligste feilene studentene har gjort under eksamen. Gruppering av oppgavene i et standard og et utvidet oppgaveprogram. Gjennomføring av standardprogrammet er nødvendig for å nå læremålene, mens det utvidede oppgaveprogrammet inneholder oppgaver som skal forsterke læring og bidra med arbeidslivsrelevant kompetanse.
Fagområdet økonomi- og virksomhetsstyring utvikler seg kontinuerlig, og andre utgave inneholder flere endringer som bidrar til å øke bokens relevans. Viktig i denne sammenheng er nye oppgaver om:
bedriftenes samfunnsansvar og bidrag til en bærekraftig samfunnsutvikling, utfordringer knyttet til å sikre forsvarlig egenkapital samt beregning av kapitalbehov ved oppstart av ny virksomhet.
Oppgavene i denne boken er delt i fire grupper, etter hvilket formål de har:
Kontrolloppgaver som tester viktige kunnskaper fra lærebok og forelesninger. Temaoppgaver som tester ferdigheter når det gjelder løsning av både allmenngyldige og bransje- og virksomhetsspesifikke styringsproblemer. Caseoppgaver som tar utgangspunkt i fem bedriftscaser, der alle er beskrevet i boken. Refleksjonsoppgaver som skal styrke studentenes evne til kritisk tenkning.
Boken inneholder gjennomarbeidede løsningsforslag, og mange av oppgavene har regnearkløsninger som er tilgjengelige på www.ovs.fagbokforlaget.no.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
401
ISBN
9788245044836
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Oppgave- og casesamling i økonomi- og virksomhetsstyring
Format
25 x 20 cm
Serie
Økonomi- og virksomhetsstyring

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Oppgave- og casesamling i økonomi- og virksomhetsstyring:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv