– Dette er en flott bok om en øltype som er nærmest ukjent i Norge. Tyskland er en av de store ølnasjonene i verden, og er mest kjent for sine lagerøl. Likevel har de hatt sine ale-tradisjoner hele tiden, nemlig altbier som er overgjæret, og lagret ved lave temperaturer i lengre tid. Resultatet er et svært delikat kopperrødt brygg, og denne boken beskriver på en lettfattelig måte hvordan man kan lage dette selv. I tillegg til oppskrifter er det også rikelig med historikk og beskrivelse av bryggemetoder og valg av ingredienser. Alt i alt en glimrende og ikke minst lettlest bok.
Altbier
History, Brewing Techniques, Recipes
165,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 165,-
Detaljer
- Forlag
- Brewers Publications
- Språk
- Engelsk
- ISBN
- 9781938469428
- Utgivelsesår
- 2017
- Format
- Kopibeskyttet EPUB (Må leses i Adobe Digital Editions)
Kunders vurdering
Skriv en vurdering
b