– Her var det mye spennende oppskrifter. vi har savnet en bok med oppskrifter på hjemmelagde pølser og her var det mange. Pizza deigen er helt super! og mange andre gode oppskrifter. Fine bilder som gjør boken veldig interessant
Gode pølser og godt øl
I denne boken utfordres masseproduksjon av så vel ensformig industriøl som kjedelige pølser med unødvendige tilsetningsstoffer. Vardøens bok en hyllest til "gjør-det-selv"-kulturen og ujålet mat og drikke i lune omgivelser. Les mer
399,- Spar: 36,-
Boken består av tre deler:
Første del handler om hvordan øl lages og en oversikt over hovedtypene. Andre viser hvordan man lager gode pølser. Fra kverning av kjøtt og flesk via krydring, til stapping i tarm og avsluttende trekking i vann eller steking på grill. Tredje og siste del er viet velsmakende oppskrifter der pølser, øl eller begge deler er sentrale ingredienser. Samt mange gode oppskrifter på tilbehør.
Medlemsvurdering:
Her var det mye spennende oppskrifter. vi har savnet en bok med oppskrifter på hjemmelagde pølser og her var det mange. Pizza deigen er helt super! og mange andre gode oppskrifter. Fine bilder som gjør boken veldig interessantHeidi Kristiansen
Detaljer
- Forlag
- Cappelen Damm faktum
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 183
- ISBN
- 9788202455965
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2014
- Format
- 26 x 20 cm