– Kolsch er den tyske byen Kölns egne øltype, og alle bryggerne i byen har utrolig nok gått sammen om å brygge kun denne øltypen! Denne boka tar for seg historien til denne øltypen, og ikke minst: Den gir en grundig gjennomgang av bryggeprosessen, lagringen og serveringen, som er svært nyttig for en hjemmebrygger! Dette er vel det nærmeste man kan komme en pils med overgjær, og kolsch er enda mer delikat og har en krisp humlebitterhet som gjør at man kan omvende mange skeptiske pilsentusiaster til hjemmebryggets sære verden. Men for all del, dette er utmerket lesning for dem som kun er interessert i historikk, og ikke brygger selv. Alt i alt er den velskrevet og interessant lesning om en ofte oversett øltype.
Kolsch
History, Brewing Techniques, Recipes
Eric Warner, one of America's foremost brewers of German beer, unravels the story behind Kolsch and shares tried-and-true recipes and brewing techniques. He also reveals his favourite places in Cologne to experience hearty German fare with an authentic Stange of Kolsch. Les mer
201,-
Paperback
Utsolgt
Eric Warner, one of America's foremost brewers of German beer, unravels the story behind Kolsch and shares tried-and-true recipes and brewing techniques. He also reveals his favourite places in Cologne to experience hearty German fare with an authentic Stange of Kolsch. It has been said that: Kolsch is the only language one can drink (Anon.).
Detaljer
- Forlag
- Brewers Publications
- Innbinding
- Paperback
- Språk
- Engelsk
- ISBN
- 9780937381588
- Utgivelsesår
- 1998
- Format
- 20 x 15 cm
Kunders vurdering
Skriv en vurdering
n