Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Øl og mat

hånd i hånd

Denne boka presenterer de 27 vanligste øltypene og gir forslag til matretter som passer til hvert øl. Øltypene beskrives inngående med hensyn til smak og farge. Til hvert øl gir forfatterne et utvalg matforslag og presenterer oppskrifter. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Denne boka presenterer de 27 vanligste øltypene og gir forslag til matretter som passer til hvert øl. Øltypene beskrives inngående med hensyn til smak og farge. Til hvert øl gir forfatterne et utvalg matforslag og presenterer oppskrifter. Her er kjente følgesvenner som pils og taco og klassikere som belgisk wit og moules frites, bitter og fish and chips, men også originale kombinasjoner som IPA og gulrotkake, porter og sjokoladekjeks og festmat som belgisk trippel og helstekt gårdskylling. Enten øl og mat serveres til fredagskos eller som selskapsmat til mange, gir denne boka inspirasjon og oppskrifter. Alle instruksjoner er enkle å følge, og boka har flere registre som gjør det mulig å finne fram til ditt eget favorittøl og din egen favorittmat.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
173
ISBN
9788248914846
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
27 x 22 cm
Nr
8060886

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Øl og mat:

Sommerøl

Jørn Idar Almås Kvig
Innbundet 
227,- 249,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv