Recipe For Men Under Eye Gel

Recipe for Men

Recipe For Men er et svensk selskap med hudpleie spesiallaget for menn som bor i nordisk klima. Produktene produseres i Dalarna i Sverige, men bygger på råvarer av høy kvalitet fra verdensledende leverandører. Les mer
Vår pris: 219,-


Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 197,-

Mer om produktet

Recipe For Men er et svensk selskap med hudpleie spesiallaget for menn som bor i nordisk klima. Produktene produseres i Dalarna i Sverige, men bygger på råvarer av høy kvalitet fra verdensledende leverandører. Recipes diskrete dufter er utviklet i parfymebyen Grasse i Frankrike. Barberings- og rengjøringsgeléene har en oppfriskende mintduft med innslag av sitrus. Fuktighetskremene og øyegeléen dufter mildt av skog og grønne løv. Alle produktene har en PH-verdi som er tilpasset menns hud.

Om produktet:
Recipe For Men Under Eye Gel reduserer hevelser og mørke ringer. Den består av oppstrammende og fuktighetsgivende ingredienser som minimerer poser og motvirker tørrhetslinjer. Oppbevares i kjøleskapet for å beholde den riktige konsistensen og effekten. Nøkkelingredienser: agurk som fukter og myker opp huden. Calendula som virker beroligende. Eye liss peptider som absorberer inn ingrediensene på dypet. Physiogenyl som er et nærende mineralkompleks og koffein som strammer opp.

Fakta