Anskaffelsesloven

med forskrift : kommentarutgave

Lov om offentlige anskaffelser gir regler som skal følges ved offentlige innkjøp. Denne lovkommentaren vil derfor være nyttig for advokater, dommere og jurister som arbeider med offentlige kjøp, og som trenger raske svar på konkrete spørsmål. Les mer
Vår pris
1399,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 28.08.20

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 1399,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 28.08.20

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Lov om offentlige anskaffelser gir regler som skal følges ved offentlige innkjøp. Denne lovkommentaren vil derfor være nyttig for advokater, dommere og jurister som arbeider med offentlige kjøp, og som trenger raske svar på konkrete spørsmål.


Regelverket om offentlige anskaffelser er komplisert og byr på mange utfordringer for offentlige innkjøpere. Denne boken viser vei i regelverket og vil være til hjelp for alle som kommer i befatning med regelverket, enten som offentlig innkjøper, som leverandør eller som rådgiver.


Marianne H. Dragsten jobber som advokat i Synch advokatfirma og er en av landets ledende eksperter på offentlige anskaffelser. Hun gir råd til oppdragsgivere og leverandører og har gjennom det fått bred praktisk erfaring fra fagområdet. I tillegg holder hun kurs og foredrag om temaet.

Fakta