Nostradamus' testamente

spenningsroman

Serie: Bjørn Beltø 4

E-bokversjonen av "Nostradamus' testamente" inneholder ekstramateriell som ikke er med i papirboken. Dette består av 150 ekstra fotnoter med bl.a. historiske fakta, rikelig med fargebilder og noen animerte kart. Les mer
Vår pris
159,-

(E-bok)
Ikke i salg

E-bok
E-bok
Vår pris: 159,-

(E-bok)
Ikke i salg

E-bokversjonen av "Nostradamus' testamente" inneholder ekstramateriell som ikke er med i papirboken. Dette består av 150 ekstra fotnoter med bl.a. historiske fakta, rikelig med fargebilder og noen animerte kart. En gullgruve for den dedikerte Beltø-leser!
Dette ekstramaterialet er optimalisert for iBooks. Den fungerer på alle lesere som støtter epub, og ekstrainnholdet skal ikke ha noe å si for selve teksten eller leseflyten. Det kan forekomme forringelse av bildekvalitet når disse blir vist som sort/hvitt enkelte steder, kartanimasjonene vil vises som stillbilder og håndteringen av fotnoter vil fungere annerledes på forskjellige lesere. Det anbefales også at man slår av "justering til full skjerm" i iBooks for å få best mulig resultatet.

Når en italiensk professor med koder i middelaldermanuskripter som spesiale blir kidnappet fra en vitenskapelig kongress i Firenze, kastes arkeologen Bjørn Beltø og professorens hustru ut i en hesblesende jakt og flukt. Etter seg har de den nådeløse munkeordenen Vicarius Filii Dei, amerikansk etterretning og et fem hundre år gammelt brorskap av bibliotekarer. Selv må de oppklare kodene i brev fra spåmannen Nostradamus til den mektige Medici-slekten i Firenze før kidnapperne gjør det - for å redde livet til professoren og hans tiårige sønn.
Bjørn Beltøs jakt på sannheten bak de mystiske kodene bringer den nervesvake albinoen på sporet ikke bare av bibelens Paktens ark og det legendariske Biblioteket i Alexandria, men også en oppsiktsvekkende ny forståelse av menneskets forestilling om Gud.

«Tom Egeland har utviklet sitt håndverk til det lekende elegante. Hvilket håndverk? Å underholde. Fortelle kan han. Presist, drivende og fornøyelig.»
Arne Guttormsen, Vårt Land

«Det er en innfløkt, temposterk og godt fortalt historie.»
Torbjørn Ekelund, Dagbladet

«Veldreid gåtebrygg fra Norges fremste mysterieforfatter. (...) Egeland behersker spenningssjangeren bedre enn de fleste. Plottet drives fremover som en Ferrari på autostradaen, han girer plutselig ned før han igjen trykker gassen helt i bånn. (...) både ordforrådet og innlevelsen imponerer ...»
Gabriel Moro, VG (terningkast 5)

«Denne boka er et forrykende eventyr i sann Egeland-stil. Han rokker ved det absolutt mest fundamentale i menneskeheten, og jeg elsket hvert minutt av det! (...) Fortid og nåtid blir flettet sammen på en slik måte at du regelrett kan høre spenningen og mystikken stige! Jeg satt igjen med gåsehud og veldig mange tanker rundt temaet, og dette kommer jeg aldri til å glemme.Tom Egeland leverer IGJEN og jeg kan bare ta av meg hatten!»
Trine Hagen Fredriksen, Daglig leder ARK OSL Ankomst
ANMELDELSER:

Terningkast 5 VG
Terningkast 5 Fredriksstad Blad
Terningkast 5 Fædrelandsvennen
Terningkast 5 Trønder-Avisa

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788203351945
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 7.1 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger