Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Odyssevs' reise

Ingen reise er mer berømt enn Odyssevs' hjemreise fra trojanerkrigen, slik den opprinnelig ble skildret i Homers Odysseen.

Inger Merete Hobbelstad har i flere år vært en glødende engasjert formidler av de gamle greske mytene, og i Odyssevs' reise gir hun nytt liv til et grunnleggende verk i den vestlige kulturen. Les mer

379,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ingen reise er mer berømt enn Odyssevs' hjemreise fra trojanerkrigen, slik den opprinnelig ble skildret i Homers Odysseen.

Inger Merete Hobbelstad har i flere år vært en glødende engasjert formidler av de gamle greske mytene, og i Odyssevs' reise gir hun nytt liv til et grunnleggende verk i den vestlige kulturen.
Etter å ha triumfert i krigen om Troja, kan Odyssevs endelig reise hjem til sin dronning, sønn og kongerike. Hjemme venter Penelope trofast på ektemannen, mens hun beskytter tronen. Ute på havet hindres Odyssevs av farene som oppstår. I ti år reiser han fra øy til øy, kjemper mot kykloper, hekser, gudinner, monstre og lunefulle vinder. Odyssevs lengter hjem, men blir stadig lokket av det eventyrlige og ukjente, det vidunderlige og skrekkelige. For den hardeste kampen, er den han kjemper mot seg selv.

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Bokmål
ISBN
9788272018107
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Odyssevs' reise

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Odyssevs' reise:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv