Merverdiavgift

praksis og erfaringer

Trude Nyberget (Redaktør) ; Ingrid Midtun Førde (Redaktør) ; Vivi Schultze (Redaktør) ; Hans Ivar Syljuåsen (Redaktør) ; Sentralskattekontoret for storbedrifter (Utgiver)

Boken tar utgangspunkt i avgiftsrettslige problemstillinger og utfordringer knyttet til storbedriftssegmentet og retter seg mot storbedriftenes avgifts- og skattemiljøer, eksterne rådgivere og revisorer samt internt i skatteetaten. Les mer
Vår pris
365,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Kindle

Vår pris: 365,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Kindle

Om boka

Boken tar utgangspunkt i avgiftsrettslige problemstillinger og utfordringer knyttet til storbedriftssegmentet og retter seg mot storbedriftenes avgifts- og skattemiljøer, eksterne rådgivere og revisorer samt internt i skatteetaten. I arbeidet med å sikre etterlevelsen av merverdiavgiften har det ofte dukket opp problemstillinger som i liten grad har vært drøftet eller belyst tidligere. Sentralskattekontoret for storbedrifter redegjør her for kontorets praksis på merverdiavgiftsområdet de siste tre årene. Kontorets vedtak og uttalelser er gjengitt i bokens del l, og enkelte erfaringer er utdypet i temaartikler i bokens del II.

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?