Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lev hyttedrømmen med Eventyrlig oppussing

I Lev hyttedrømmen av får du innblikk i 14 unike hytter fra de to siste tv-sesongene av Eventyrlig oppussing med Halvor Bakke. Alle hyttene trengte en håndstrekning, et løft og litt omsorg for at de skulle bli det fristedet eierne ønsket seg, og komme til sin rett i vakker og vill natur. Les mer

454,-

499,- Spar: 45,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
I Lev hyttedrømmen av får du innblikk i 14 unike hytter fra de to siste tv-sesongene av Eventyrlig oppussing med Halvor Bakke. Alle hyttene trengte en håndstrekning, et løft og litt omsorg for at de skulle bli det fristedet eierne ønsket seg, og komme til sin rett i vakker og vill natur.

Nordmenn er verdensmestere i oppussing og umettelige når det gjelder hyttekos. Hvis du står foran oppussing av hytta og ikke helt vet hvor eller hvordan du skal starte, er dette boka for inspirasjon og motivasjon. Her får du hjelp til å stake ut kursen i virvaret av stilarter, farger, materialer og arkitektur. Du får konkrete tips og råd til din egen eventyrlige oppussing.

Halvor Bakke er Norges mest populære interiør- og møbeldesigner med over 260 000 følgere på Instagram. Han er landets største interiørprofil, populær blant amatører og anerkjent av fagpersoner.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
318
ISBN
9788202702557
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Lev hyttedrømmen med Eventyrlig oppussing
Format
28 x 25 cm
Serie
Eventyrlig oppussing

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lev hyttedrømmen med Eventyrlig oppussing:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv